MediYoga Rörlig Rygg Online

Forskning visar att MediYogan bland annat:
- Lindrar ryggproblem.
- Hjälper vid värk i kroppen.
- Sänker högt blodtryck.
- Förbättrar hjärthälsan.
- Dämpar ångest och oro.
- Förbättrar syresättning och cirkulation.
- Ger ökad rörlighet.
Förutom dessa dokumenterade effekter ger även MediYoga en möjlighet till en djupare kontakt med dig själv, en ökad medvetenhet och ett större välbefinnande och lugn.

Under online-kursen Rörligare Rygg går vi grundligt igenom ett MediYogapass som är underbart för rygg och nacke. Vi går igenom tre andningsövningar/meditationer. Detta pass kommer du sedan att kunna fortsätta göra hemma efter kursen. Passet går lika bra att göra på stol som på en matta på golvet. På en stadig bas, en solid grund kan du bygga vad du vill.

Detta ingår i Rörligare Rygg:
 - 3 liveträffar á 90 minuter i den slutna facebook-gruppen Rörligare Rygg med Awara. Dessa sändningar ligger kvar under hela kurs-perioden så du själv kan bestämma när du vill ta del av dem.
- 4 ljudfiler där jag guidar dig genom passet med varierande meditationer och längd. Passet finns i kortare och längre versioner, ca 35 respektive 60 minuter. Dessa pass får du via mail så du enkelt kan ladda ner dem till din telefon eller anna enhet. Allt för att du lättare ska komma igång med en kontinuerlig yogapraktik i vardagen. 
- En beskrivning på Baspass 3 från MediYoga Institutet vilken du får via mail.  Detta innehåller utförliga beskrivningar på allt vi gör i passet.

Under livesändningarna leder jag dig genom passet, jag beskriver rörelserna för dig och du se hur jag utför dem, du har möjlighet att direkt ställa frågor. I gruppen kan du ställa frågor, både till mig och de andra deltagarna samt dela med dig av dina upplevelser av passet. Under kursen får du verktyg för att förbättra kvalitén hos din andning. Jag lyfter också meditation och vad som händer i din kropp när du mediterar. Har du inte möjlighet att vara med just under livesändningen kan du titta och följa med när det fungerar för dig.

Tid och datum kommer inom kort!
Investering: 395 kr
Faktura skickas via mail.

Varmt välkommen till en härlig kurs!
Anna Mårts
MediYoga-instruktör