Reset - Access Bars

 Reset är en mycket behaglig session där du tar emot Access Bars som hjälper dig att släppa begränsningar inom alla områden i livet. Vi människor bär ofta på övertygelser, tankar, känslor och åsikter som inte gynnar oss utan snarare hindrar vår utveckling och medvetenhet. Vad mer skulle kunna ske om du släppte dessa?

På huvudet finns 32 områden (Bars) som lagrar tankar, känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft om något. Det kan till exempel handla om kontroll, pengar, kreativitet, hopp, läkning, ålder, sorg eller glädje. När dessa Bars berörs hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv.

Access Bars utförs under tystnad. Du ligger på rygg, blundar och bara slappar av medan jag med lätt beröring arbetar igenom dina 32 bars/områden på huvudet. Detta är mycket avslappnande  och kan föra dig ned i ett meditativt tillstånd.

Ordinarie pris 60 minuter   650 kr

Prova på är för både gamla och nya kunder. Om du kände att det här var något för dig så har du effter avslutad session möjlighet att komplettera med två täta sessioner med ca en veckas mellanrum. Detta skapar en stora möjligheter för en nystart, en Reset,  i ditt liv. Dessa sessioner bokas och betals med Swish på plats.

Jag tar emot dig på Room for Recovery, Smörhålevägen 3, Kungsbacka.
OBS! Vissa dagar finns hund i lokalen.


Varmt välkommen!