Gongbad

Under ett Gongbad badar du i gongens magi. Vi inleder stunden med en enkel men kraftfull förberedande övning för att du till fullo ska kunna tillgodogöra dig gongens helande ljud och vibrationer. Därefter lägger du dig ner på en yogamatta av ull och bäddar in dig med bolster och filtar, slappnar av och låter gongen möta dig precis där du är.

Ett Gongbad kan arbeta mera terapeutiskt än en Gongvila vilken syftar till ren återhämtning och vila. Under ett Gongbad drivs gongen tidvis upp i intensiva partier där du kan komma i kontakt med undangömda känslor och kroppsminnen för att sedan ha möjlighet att släppa taget om dessa. 

Plats: Room for Recovery, Smörhålevägen 3, Kungsbacka
Investering: 250 kr (Betalas via Klarna.)
Ullmatta, bolster och filtar finns framtaget till dig när du kommer.
Efteråt är du välkommen att stanna på en kopp te innan du beger dig ut och fortsätter din dag.


Varmt välkommen följande datum:

Fredag 8/12 kl 18.00-19.00

Meditation vid detta tillfälle: Aad Guray Nameh
Detta är en vacker mantrameditation för hjärtat där vi också involverar armarna för att skapa flöde och intention. Mantrat åberopar även Universums beskyddande energi vars vägledning vi enklare kan ta till oss när vi har en starkare kontakt med våra hjärtan.

Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.
Fri avbokning fram till 24 timmar innan evenemanget börjar därefter debiteras hela summan.

Mer om gongen

Gongen är ett mycket gammalt instrument som framför allt har använt i östvärlden. Nu börjar vi i väst att på allvar förstå och ta till oss gongens avslappnande och läkande ljud.

Gongen skapar ett alldeles unikt ljud och djupgående vibrationer. Då våra kroppar består av 50 - 65 % vatten transporteras dessa vibrationer bra och kan nå våra celler, även långt in i kroppen. Det hjälper cellerna att släppa slaggprodukter och våra muskler att slappna av. 
 
Gongens speciella ljud som består av lager på lager av ljudvågor hjälper hjärnan att slappna av. Tankarna får en möjlighet att stilla sig och det hjälper oss att hitta ett lugn, en närvaro och en avslappning.

Gongen får dig att möta precis det du behöver just nu för att ta ett steg mot djup självläkning.
Varje möte med gongen är unikt.
Det går inte att beskriva dess ljud.
Det måste upplevas.