kontakt


GPS
WGS84: N 57° 28.5861', E 12° 5.0977'
Decimal: 57.4764, 12.085

Jag tar emot dig på
Room for Recovery
Smörhålevägen 5C
434 42 Kungsbacka

Kontakt:
info@awara.se
0708-692618

Om mig

Jag arbetade som förskollärare i tolv år för att upptäcka att jag stod på randen till utbrändhet vilket gjorde att jag under våren 2013 bytte bana helt. När jag väl hade sagt upp mig från mitt arbete försvann också begränsningarna för vad jag tyckte var möjligt. För första gången under hela mitt liv gav jag mig själv tillåtelse att helt och fullt lyssna på mig själv. Vad ville jag göra? Hur ville jag leva?
 
Detta ledde till att jag påbörjade min akupressörutbildning på Axelsons Gymnastiska Institut och blev diplomerad akupressör i mars 2015. Min väg efter det har kantats av utbildningar inom avspänningsmassage, öronakupunktur , Access Bars, djurkommunikation, medial- och personlig utveckling, MediYoga, gongterapi. m.m. För mig finns en stor lockelse i enkelheten vilket gjort att jag har skalat bort  så många måsten, krav och prestationstankar jag bara kan och idag arbetar jag därför som MediYoga-lärare, Reiki Master Teacher, öronakupressör, gongterapeut, djurkommuunikatör och så ger jag Access Bars-sessioner. 
 
För mig är det viktigt att se helheten hos varje människa. Ingen del kan separeras, allt hör ihop och påverkar alla aspekter hos oss. Allt inre arbete oavsett om vi börjar i den fysiska kroppen, den mentala eller emotionella sfären alternativt med vår andlighet så leder detta till en större självkännedom och ökad frid. Vi får lättare att se, acceptera och älska oss själva och våra medmänniskor. Precis som vi är.
 
Genom att skala av saker i det yttre, sänka kraven på oss själv, prioritera det som ger oss energi och glädje samt dagligen stilla oss i meditation gör att vi kommer närmare vår egen sanning. Vi har alla svar inom oss, det gäller bara att lyssna och våga följa den inre rösten. Ju mer vi arbetar med oss själva desto lättare är det att göra just detta, att med nyfikenhet lyssna på oss själva och locka fram vårt sanna jag.
För vem gömmer sig egentligen där bakom alla föreställningar och upplevda förväntningar, bakom alla fasader och masker?
Vem är du, där innerst inne?
 
Jag önskar dig all lycka och upptäckarglädje på din väg inåt.
Anna Mårts