distanshealing Reiki + Tarot

Reiki är den Universellt styrda livsenergin. En stark livsenergi som vi medvetet inte kan påverka. Vi kan inte styra var Reiki ska verka, utan energin dras dit den bäst behövs. Det är alltid mottagaren som drar Reiki genom reikiutövaren vilken endast fungerar som en kanal. Reiki läker alltid grundorsaken till dina symtom vilket gör att du kan känna flera olika effekter.

Det är individuellt hur varje enskild individ upplever en session med Reiki. Det kan vara allt från en djup avslappning till fysiska förnimmelser.
Effekterna av Reiki är även de individuella och det kan vara subtilt, som att du sover bättre, har mera tålamod, ser ljusare på tillvaron till att du rent fysiskt mår bättre.

Healing är ingen quick fix för att bli av med sjukdomar och fysiska besvär. Healing är en metod där man arbetar med en djup inre läkning som ger ökad självinsikt, personlig och andling utveckling samt ett mera kärleksfullt förhållningssätt gentemot dig själv, allt och alla. Som en direkt följd av detta kan din kropp läka de obalanser och sjukdomar som uppstått.

Jag drar även ett eller ett par tarotkort och känner in vad du behöver höra kring detta kort.


Vid din bokade tid rekommenderar jag att du lägger dig ner i lugn och ro och tar emot Reiki under 20 minuter. Jag ringer sedan upp dig på numret du angav vid bokningen för att höra hur du mår och om det är något särskilt du vill lyfta kopplat till healingen du just tog emot. Under samtalet förmedlar jag även budskapet jag fått till mig kring dig och korten jag drog under healingen.

30 minuter   450  Betalas via Klarna.

Varmt välkommen!

Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.