Mediyoga och gongVila

Under denna stund skapar du förutsättningar för djup balans och läkning i kropp och själ.

MediYoga är en mjuk, lugn och inkännande yogaform med stort fokus på att möta sig själv precis där man är. MediYoga handlar aldrig om prestation och du anpassar övningarna efter din egen förmåga.

Gongvila är en helt kravlös och prestationsfri återhämtning. (Observera att under en Gongvila drivs inte gongen upp till samma intensiva partier som under ett Gongbad.) Efter MediYogan och meditation bäddar du ner dig med bolster och filtar på ullmattan och tar sedan emot gongens mjuka toner och vibrationer. Att vila med gongen ger förutsättningar för djupt helande vilket kan ge effekter som bättre sömn, dämpade stressreaktioner och ett större lugn.

Det spelar ingen roll om du är en van utövare av yoga eller om du är helt ny inom området och allt du behöver för att delta finns framtaget till dig när du kommer.

I vanliga fall avslutas MediYoga med meditation men under MediYoga & Gongvila mediterar vi innan Gongvilan. Detta för att du ska ha möjlighet att helt stanna kvar i det lugna tillstånd gongen tar dig.

Vänligen respektera varandra genom att samtala så lite som möjligt när du väl har trätt in i salen. Ta vara på möjligheten att helt gå in i dig själv för en stund.

Plats: Room for Recovery, Smörhålevägen 3, Kungsbacka
Investering: 350 kr (Betalas via Klarna.)


Varmt välkommen följande datum:


Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.