Gongavslappning

Vi börjar med att göra någon enkel men kraftfull förberedande övning för att du till fullo ska kunna tillgodogöra dig gongens helande ljud och vibrationer. Därefter lägger du dig på en yogamatta av ull och bäddar in dig i filtar och låter gongen föra dig ned i djup och läkande avslappning.

Plats: Room for Recovery, Smörhålevägen 3, Kungsbacka
Investering: 250 kr (Betalas via Klarna.)
Ullmatta, bolster och filtar finns framtaget till dig när du kommer.


Anpassning till restriktioner kring Covid-19:
- Jag följer Folkhälsomyndighetens beräkningsmodell och har därmed max 6 deltagare i mina grupper.
- Vill du kan du ta med egen matta, filtar och bolster.
- Jag ber dig vara extra uppmärksam på symtom och avboka din plats vid minsta känning. Samma sak gäller givetvis för mig. Skulle jag känna av något ringer jag runt till alla deltagare och ställer in Gongavslappningen. Då avbryts även din Klarna-betalning.
- Under denna period bjuder jag heller inte in till någon te-stund efter sessionens slut.
Låt oss ta hand om varandra.

Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.


Varmt välkommen följande datum:

Fredag 9 april kl 18.00-19.00

Vi inleder stunden med att kraftfullt och bestämt chanta ett mantra som hjälper oss sluta lyssna på den inre röst  som försöker få oss att tro att vi inte kan uppnå vissa mål, må bra, att vi inte duger eller kan bli älskade precis som vi är.

Fredag 14 maj kl 18.00-19.00

Vi inleder stunden med att sjunga ett mantra som skapar balans i hela vårt chakrasystem och därmed skapar förutsättningar för helande på alla plan.

Mer om gongen

Gongen är ett mycket gammalt instrument som framför allt har använt i östvärlden. Nu börjar vi i väst att på allvar förstå och ta till oss gongens avslappnande och läkande ljud.

Gongen skapar ett alldeles unikt ljud och djupgående vibrationer. Då våra kroppar består av 50 - 65 % vatten transporteras dessa vibrationer bra och kan nå våra celler, även långt in i kroppen. Det hjälper cellerna att släppa slaggprodukter och våra muskler att slappna av. 
 
Gongens speciella ljud som består av lager på lager av ljudvågor hjälper hjärnan att slappna av. Tankarna får en möjlighet att stilla sig och det hjälper oss att hitta ett lugn, en närvaro och en avslappning.

Gongen får dig att möta precis det du behöver just nu för att ta ett steg mot djup självläkning.
Varje möte med gongen är unikt.
Det går inte att beskriva dess ljud.
Det måste upplevas.