Ansiktszonterapi & Öronakupressur

Öronakupressur är en form av reflexologi (även känt som zonterapi). Örat är uppdelat i olika zoner kopplade till kroppens olika delar och alla dess organ och funktioner. Med hjälp av punkterna i örat kan man behandla hela människan. Man kan komma åt fysiska besvär men också emotionella obalanser och tankemönster som inte gynnar oss som t.ex. sorg, oro och ältande. Session inleds med öronakupressur där jag fäster fröplåster på för dig aktuella punkter. Dessa får sedan sitta kvar efter sessionens slut och fortsätta stimulera punkterna. Är du aktsam om fröplåstren kan de sitta i upp till en vecka efter ditt besök.

Ansiktszonterapi stimulerar reflexzoner, meridianer, nervsystemet och blodcirkulationen vilket positivt påverkar både hela din kropp och ditt ansiktes utseende. Precis som under fötterna och i öronen har vi zoner och punkter i ansiktet som anses motsvara organ och delar av kroppen.

Ditt ansikte avspeglar hur du mår fysiskt, emotionellt och mentalt. Linjer, fläckar, vissa hudtoner och hudstrukturer vittnar om obalanser i kropp och själ. Så genom att arbeta med dessa ges möjlighet till både välmående och ett slätare och friskare utseende.

Ansiktszonterapi är en kombination av metoder från Japan, Vietnam, Anderna och Kina. Behandlingen upplevs som en bestämd massage som är både avslappnande och stimulerande på samma gång.

Effekter av Ansiktszonterapi:
- Blodcirkulationen i ansiktet ökar och huden blir fräschare
- Linjer och andra ålderstecken kan reduceras
- Löser upp spänningar i kroppen
- Förbättrar cirkulationen
- Avslappnande och stressreducerande
- Frigör endorfiner (naturlig smärtlindring)
- Verkar förebyggande för hälsan
- Den kreativa och produktiva förmågan förbättras

60 minuter    750 kr (Betalas via Klarna.)

OBS! Vissa dagar finns hund i lokalen.

Varmt välkommen!

Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.