Ett kärleksfullt åtagande

Jag gör det för att jag vet att jag mår bra av det och för att jag är väldigt nyfiken på vad det kan ge mig.

Jag är så totalt förälskad i mantran. Jag sjunger, chantar och lyssnar på dem dagligen. Ibland ger dem mig ljuvliga rysningar över hela kroppen, ibland lockar de fram skratt och andra gånger gråt. Det är något med mantran som starkt tilltalar mig och nu vill jag känna på en fördjupning.

För cirka 5 år sedan provade jag att sjunga ett mantra för allra första gången och det var en helt magisk upplevelse. Så här i efterhand är det ett mysterium för mig att jag inte fortsatte sjunga dessa läkande ord. Kanske var det för att jag var rädd för min egen röst.. att det inte skulle låta bra.. att någon skulle höra mig.. döma mig..

Det jag vet nu är att chanta eller sjunga mantran INTE handlar om att det ska låta vackert. Det handlar om att skapa vibrationer och komma åt en energiessens i mantrat som på så sätt skapar förändring och läkning.

Jag märker kraftigare effekter när jag gör ett och samma MediYogapass under 40 dagar och det sägs att det är precis likadant med mantran.
Så varför inte prova saken?

Shreem Brzee (utalas schri:m brisi:) är ett mantra för överflöd. Det är också ett mantra som hjälper oss att släppa taget om allt som hindrar oss från att ta emot detta överflöd som Universum  bara väntar på att få ge oss.

Vilka dörrar kan det här mantrat hjälpa mig att öppna?

Det är med nyfikenhet och upptäckarlust som jag idag börjar mina 40 dagar med Shreem Brzee.
Kanske vill du också prova?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-