Recharge

Under Recharge kan du helt och fullt ge dig själv välförtjänt uppmärksamhet, avslappning och påfyllnad. Du tar emot 30 minuter Taktil Healing och avslutar med en stund av stillhet där du avnjuter lite gott och välgörande att äta.

Taktil Healing är en fantastisk kombination av taktil beröring och reikihealing. Den mjuka och stilla beröringen hjälper dig att slappna av och ökar din oxytocinproduktion. Detta dämpar bland annat stress och smärta och skapar utrymme för avspänning och välmående.

Reikihealingen går på djupet där den hjälper dig att släppa energiblockeringar och ger på så sätt förutsättningar för så väl fysiskt som emotionellt helande.

Du tar av dig på överkroppen och lägger dig tillrätta på mage på bänken och blir inbäddad i filtar. Med fingertopparna drar jag med lätta, långsamma cirkulerande rörelser över rygg, axlar och armar. Sessionen avslutas med att du lägger dig på rygg och tar emot den taktila beröringen på panna, kinder och i hårbotten.

Efter den Taktila Healingen vaknar du till och tar på dig i lugn och ro och går sedan ut i väntrummet. Här blir du serverad fruktsallad, smoothie, te och en bit mörk choklad. Du äter i stillhet och stannar kvar så länge du själv vill.

Din investering är 450 kr.

Obs! Vissa dagar finns hund i lokalen.

Varmt välkommen!

Söndag 25 oktober kl 10.00, 11.00 & 12.00