2019

Jag gör det för att jag vet att jag mår bra av det och för att jag är väldigt nyfiken på vad det kan ge mig.

Jag är så totalt förälskad i mantran. Jag sjunger, chantar och lyssnar på dem dagligen. Ibland ger dem mig ljuvliga rysningar över hela kroppen, ibland lockar de fram skratt och andra gånger gråt. Det är något med mantran som starkt tilltalar mig och nu vill jag känna på en fördjupning.

För cirka 5 år sedan provade jag att sjunga ett mantra för allra första gången och det var en helt magisk upplevelse. Så här i efterhand är det ett mysterium för mig att jag inte fortsatte sjunga dessa läkande ord. Kanske var det för att jag var rädd för min egen röst.. att det inte skulle låta bra.. att någon skulle höra mig.. döma mig..

Det jag vet nu är att chanta eller sjunga mantran INTE handlar om att det ska låta vackert. Det handlar om att skapa vibrationer och komma åt en energiessens i mantrat som på så sätt skapar förändring och läkning.

Jag märker kraftigare effekter när jag gör ett och samma MediYogapass under 40 dagar och det sägs att det är precis likadant med mantran.
Så varför inte prova saken?

Shreem Brzee (utalas schri:m brisi:) är ett mantra för överflöd. Det är också ett mantra som hjälper oss att släppa taget om allt som hindrar oss från att ta emot detta överflöd som Universum  bara väntar på att få ge oss.

Vilka dörrar kan det här mantrat hjälpa mig att öppna?

Det är med nyfikenhet och upptäckarlust som jag idag börjar mina 40 dagar med Shreem Brzee.
Kanske vill du också prova?

Läs hela inlägget »
Otaliga gånger har samma tanke dykt upp, flera gånger per dag under hela sommaren. Den har verkligen fått mig att fundera.

Det handlar om att oavsett vad jag gör så går tiden. Så varför inte fylla varje stund med något som berikar mitt liv. Det här har skapat ett fokus kring vad jag ägnar mig åt. Jag vill fylla varje dag, varje timme, varenda minut med något som känns värdefullt för mig.
Det mest spännande med det här är att det har skapat en ännu större medvetenhet kring mina tankar. Vad är det jag tänker när jag inte är uppmärksam?

Nu ska du få höra..

Håll i dig nu..

Det är tankar om att jag inte duger, att jag borde vara på ett annat sätt, att min kropp inte riktigt är som den ska, att jag borde prestera lite till och så vidare och så vidare..
Du kanske känner igen den här gamla uttjatade skivan..

Det som har hänt är att jag har fått en starkare vilja att ta kontrollen över autopiloten som faktiskt bara snackar goja. Det fina är att när jag lägger fokus på den här tankeloopen så upptäcker jag att jag inte håller med! Alls!! Varför ska jag gå och lyssna på en massa skitsnack när jag inte ens tycker att det stämmer. Det här snacket talar till den del av mig som är rädd. Rädd att inte bli accepterad, rädd för att inte bli omtyckt och rädd för att inte bli insläppt.
Men nu är det ju så här att jag är den jag är, gör det jag gör, gillar det jag gillar, väljer det jag väljer. Om folk gillar mig så är det helt okej. Gör de inte det så är det faktiskt också helt okej.

Vilken frihet skapar inte det här?

Är du nyfiken på att uppmärksamt lyssna på dina gamla spår på din alldeles egna skiva? Kolla av den några gånger per dag och se vad som gömmer sig där. Kanske är det dags att radera några fraser och ersätta dem med något nytt som känns mera som du.
Vem vet, kanske gömmer det sig ett helt nytt sätt att leva bakom bara en liten förändring i ditt fokus?
Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv