Gongavslappning i grupp

Vi börjar med att göra någon enkel men kraftfull förberedande övning för att du till fullo ska kunna tillgodogöra dig gongens underbara ljud och vibrationer. Därefter lägger du dig på en yogamatta och bäddar in dig i filtar och låter gongen föra dig ned i djup och läkande avslappning.

Plats: Room for Recovery, Smörhålevägen 5C, Kungsbacka
Investering: 150 kr
Matta och filtar finns till dig när du kommer.

Vid avbokning senare än 24 timmar innan gongavslappningens början betalas pengarna ej tillbaka. Du kan däremot ge eller sälja din plats till någon annan.

Varmt välkommen till en fantastisk timme!

Datum kommer inom kort

Mer om gongen

Gongen är ett mycket gammalt instrument som framför allt har använt i östvärlden. Nu börjar vi i väst att på allvar förstå och ta till oss gongens avslappnande och läkande ljud.

Gongen skapar ett alldeles unikt ljud och djupgående vibrationer. Då våra kroppar består av 50 - 65 % vatten transporteras dessa vibrationer bra och kan nå våra celler, även långt in i kroppen. Det hjälper cellerna att släppa slaggprodukter och våra muskler att slappna av. 
 
Gongens speciella ljud som består av lager på lager av ljudvågor hjälper hjärnan att slappna av. Tankarna får en möjlighet att stilla sig och det hjälper oss att hitta ett lugn, en närvaro och en avslappning.

Gongen får dig att möta precis det du behöver just nu för att ta ett steg mot djup självläkning.
Varje möte med gongen är unikt.
Det går inte att beskriva dess ljud.
Det måste upplevas.