Gongavslappning i grupp

Vi börjar med att göra någon enkel men kraftfull förberedande övning för att du till fullo ska kunna tillgodogöra dig gongens helande ljud och vibrationer. Därefter lägger du dig på en yogamatta av ull och bäddar in dig i filtar och låter gongen föra dig ned i djup och läkande avslappning.

Plats: Room for Recovery, Smörhålevägen 5C, Kungsbacka
Investering: 150 kr (Betalas via Klarna vid bokning.)
Prishöjning till 250 kr efter årsskiftet.
Ullmatta, bolster och filtar finns famtaget till dig när du kommer.

Efter gongavslappnings slut är du välkommen att avnjuta en kopp te innan du går ut i din vardag igen.


Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.


Varmt välkommen följande datum:

Fredag 4:e december

FULLBOKAT Vi inleder stunden med att sjunga ett kraftfullt mantra för att öppna och stärka kontakten med våra hjärtan.

Mer om gongen

Gongen är ett mycket gammalt instrument som framför allt har använt i östvärlden. Nu börjar vi i väst att på allvar förstå och ta till oss gongens avslappnande och läkande ljud.

Gongen skapar ett alldeles unikt ljud och djupgående vibrationer. Då våra kroppar består av 50 - 65 % vatten transporteras dessa vibrationer bra och kan nå våra celler, även långt in i kroppen. Det hjälper cellerna att släppa slaggprodukter och våra muskler att slappna av. 
 
Gongens speciella ljud som består av lager på lager av ljudvågor hjälper hjärnan att slappna av. Tankarna får en möjlighet att stilla sig och det hjälper oss att hitta ett lugn, en närvaro och en avslappning.

Gongen får dig att möta precis det du behöver just nu för att ta ett steg mot djup självläkning.
Varje möte med gongen är unikt.
Det går inte att beskriva dess ljud.
Det måste upplevas.