MediYoga & Healing Online

Här får du möjlighet att avsluta veckan på ett skönt sätt och ta del av MediYogans helande effekter på en plats du själv väljer.

Under vilan tar du emot distanshealing och vi avslutar stunden med en meditation.

Det praktiska:
- 15 minuter innan vi börjar skickas en länk till den mailadress du använder på Bokadirekt. Mailet skickas från info@roomforrecovery.se, så lägg gärna till den adressen i dina kontakter så att det inte hamnar bland skräppost eller spam. Öppna mailet och klicka på länken senast 5 minuter innan vi börjar. När du är inne  i onlinerummet så klicka på mikrofonen på skärmen så att ditt mikrofonljud stängs av. Jag kommer även att påminna om detta där och då.
- Du väljer själv om du vill ha din kamera på- eller avslagen.
- Det är ingen musik i bakgrunden när vi yogar online, så vill du ha musik löser du det själv på den plats du befinner dig.

75 minuter   100 kr (Betalas via Klarna.)

Varmt välkommen!

Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.

Tisdag 1 december kl 12.00-13.15