Gongvila

Gongvilan handlar om helt kravlös och prestationsfri återhämtning. Efter den inledande meditationen bäddar du ner dig med bolster och filtar på ullmattan. Du guidas ner i avslappning och tar sedan emot gongens mjuka toner och vibrationer. Att vila på detta sätt ger förutsättningar för djupt helande vilket kan ge effekter som bättre sömn, dämpade stressreaktioner och ett större lugn.
Gongen möter dig precis där du är och därmed blir varje möte unikt. 

Observera att under en Gongvila drivs inte gongen upp till de intensiva partier som förekommer under ett Gongbad. Här handlar det enbart om att tillåta sig att vara i mottagande och djup vila. 

10 minuter innan Gongvilans början öppnas dörren till salen så kom gärna lite innan och landa på mattan i lugn och ro.
Vänligen respektera varandra genom att samtala så lite som möjligt när du väl har trätt in i salen.
Ta vara på möjligheten att helt kunna gå in i dig själv för en stund

Vi ses på på Room for Recovery, Smörhålevägen 3, Kungsbacka.
Ullmatta, filtar och bolster finns framtaget till dig när du kommer. Vill du kan du ta med en sjal eller dylikt att lägga över ögonen för att ytterligare  främja en djup vila.
Efteråt är du välkommen att stanna på en kopp te innan du beger dig ut och fortsätter kvällen.

Varmt välkommen!

 

Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.
Fri avbokning fram till 24 timmar innan evenemanget börjar därefter debiteras hela summan.