Gongvila

Gongvilan handlar om helt kravlös och prestationsfri återhämtning. Vi inleder Gongvilan med att fästa fröplåster för dig aktuella punkter. Kanske vill du ha ytterligare hjälp att slappna av, kanske har du värk eller stelhet i kroppen. Oavsett kan öronakupressuren hjälpa dig. Därefter blir du nerbäddad med bolster och filtar på bänken. Du guidas ner i avslappning och tar sedan emot gongens mjuka och helande toner och vibrationer.
Gongen möter dig precis där du är och därmed blir varje session unik. 

Observera att under en Gongvila drivs inte gongen upp till de intensiva partier som förekommer under en Gongavslappning. Här handlar det enbart om att tillåta sig att vara i mottagande och djup vila. Dessa sessioner kan ge effekter som bättre sömn, minskad smärta, dämpade stressreaktioner och ett större lugn.

60 minuter   750 kr.
Då hunden Wille inte vill vara i lokalen under en Gongvila är de tillgängliga tiderna begränsade.
Jag tar emot dig på Room for Recovery, Smörhålevägen 3, Kungsbacka.

Varmt välkommen!

Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.