DistansHealing vid smärta

Den här formen av healing är snabb  och generellt mycket effektiv vid smärtproblematik. Resultat brukar i 9 fall av 10 komma under sessionens gång. Den fungerar lika bra oavsett om du är i samma rum som mig eller om vi möts via ett telefonsamtal.

På din bokade tid ringer jag upp dig på det telefonnummer du angav på Bokadirekt. Innan vi påbörjar själva healingen känner du efter hur din smärta känns precis just då och graderar den på en 10-gradig skala. Detta för att du lättare ska kunna lägga märke till förändringar och jag på så vis ska kunna få den feedback jag behöver för veta att jag är på rätt väg. Vi arbetar i flera kortare healing-omgångar och du känner efter mellan varje omgång hur smärtan har påverkats.

30 minuter  250 kr (Betalas via Klarna.)

Varmt välkommen!


Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.