Distanshealing vid smärta - grupp Online

För att göra Distanshealing vid smärta - Grupp online så effektiv som möjligt riktas energin till olika smärtområden vid respektive tillfälle.

Innan vi påbörjar själva healingen kommer jag att instruera dig att känna efter hur din smärta känns precis just då och gradera den på en 10-gradig skala. Detta för att du lätt ska kunna lägga märke till förändringar. Vi arbetar i flera kortare healing-omgångar och du känner efter mellan varje omgång hur smärtan har påverkats. Jag kommer efter varje omgång att be dig räcka upp handen om du märker att smärtan har minskat eller om du är rörligare i ditt smärtområde.

Det praktiska:
- 15 minuter innan vi börjar skickas en länk till den mailadress du använder på Bokadirekt. Mailet skickas från info@roomforrecovery.se, så lägg gärna till den adressen i dina kontakter så att det inte hamnar bland skräppost eller spam. Öppna mailet och klicka på länken senast 5 minuter innan vi börjar. När du är inne  i onlinerummet så klicka på mikrofonen på skärmen så att ditt mikrofonljud stängs av. Jag kommer även att påminna om detta där och då.
- Du har din kamera påslagen så att jag ser om du räcker upp handen eller inte.

30 minuter   100 kr   (Betalas via Klarna.)

Varmt välkommen!

Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.

Torsdag 10 december kl 12.30-13.00 - Rygg, bröst & mage

Fredag 11 december kl 12.30-13.00 - Höfter, ben & fötter