Reiki-healing

Reiki är den Universellt styrda livsenergi. En stark livsenergi som vi medvetet inte kan påverka. Vi kan inte styra var Reiki ska verka, utan energin dras dit den bäst behövs. Det är alltid mottagaren som drar Reiki genom reikiutövaren vilken endast fungerar som en kanal. Reiki läker alltid grundorsaken till dina symtom vilket gör att du kan känna flera olika effekter.

Det är individuellt hur varje enskild individ upplever en session med Reiki. Det kan vara allt från en djup avslappning till fysiska förnimmelser.
Effekterna av Reiki är även dem individuella och det kan vara subtilt, som att du sover bättre, har mera tålamod, ser ljusare på tillvaron till att du rent fysiskt mår bättre.

Healing är ingen quick fix för att bli av med sjukdomar och fysiska besvär. Healing är en metod där man arbetar med en djup inre läkning som ger ökad självinsikt, personlig och andling utveckling samt ett mera kärleksfullt förhållningssätt gentemot dig själv, allt och alla. Som en direkt följd av detta kan din kropp läka de obalanser och sjukdomar som uppstått.

Under en reikisession ligger du ner på bänken med kläderna på. Jag arbetar både genom att mjukt lägga händerna på din kropp samt hålla dem en bit ifrån. 


Jag inleder gärna sessionen med att fästa fröplåster på några av örats akupunkter som kan hjälpa dig i nuläget.

60 minuter 750 kr (Betalas via Klarna vid bokning.)

OBS! Vissa dagar finns hund i lokalen.

Läs gärna mer om Reiki, studier och resultat på Secourong.

Varmt välkommen!

 

Reiki på distans

Du bokar enklast enskild distanshealing via Bokadirekt. Använd gärna knappen nedan.

Vid din bokade tid rekommenderar jag att du lägger dig ner i lugn och ro och tar emot Reiki under 20 minuter. Jag ringer sedan upp dig för att höra hur du mår och om det är något särskilt du vill lyfta kopplat till healingen du just tog emot.

Du betalar via Swish till nummer 123 439 73 78 (Room for Recovery AB)
Kvitto skickas via mail.

30 minuter   450 kr (Betalas via Klarna vid bokning.)

Varmt välkommen till en läkande stund.

Vill du lära dig att förmedla Reiki?
Jag anordnar kurser både i Kungsbacka och på andra orter efter önskemål.
Läs mer här.