MediYoga

Denna session är till för dig som vill komma igång med en MediYoga-praktik i vardagen. Denna yogaform är mjuk, lugn och inkännande med stort fokus på att möta sig själv precis där man är. Du behöver inga förkunskaper och det går lika bra att sitta på stol som på en yogamatta på golvet. MediYoga är för alla.

Vid bokning anger du i fältet Noteringar om det är något särksklit du vill förändra i ditt mående som t.ex. stress, utbrändhet eller värk. Beroende på din situation och det du vill stärka eller förändra väljs ett av Baspassen 1-3 samt en passande meditation ut. 
Ange även om du vill sitta på stol annars väntar en matta på dig när du kommer.

Under vår stund tillsammans guidar jag dig grundligt igenom alla moment i passet så att du ska känna dig trygg med en fortsatt praktik hemma. Under vilan slappnar du av till gongens mjuka toner och vi avslutar passet med meditation.

Via mail får du ett kompendium från MediYoga Institutet med utförliga beskrivningar på det Baspass vi arbetet med under vår stund tillsammans. Detta gör att du enkelt på egen hand kan fortsätta din praktik.

120 minuter samt kompendie 1250 kr (Betalas via Klarna.)

Obs! Vissa dagar finns hund i lokalen.

Varmt välkommen!


Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.