Öronakupressur

Öronakupressur är en form av reflexologi (även känt som zonterapi). Örat är uppdelat i olika zoner kopplade till kroppens olika delar och alla dess organ och funktioner. Eftersom örat är en reflexzon är det bara punkter där det finns en obalans som är aktiva/ömma.

Med hjälp av punkterna i örat kan man behandla hela människan. Man kan komma åt fysiska besvär men också emotionella obalanser och tankemönster som inte gynnar oss som t.ex. sorg, oro och ältande.

Jag stimulerar de för dig aktuella punkterna med en palperpenna för att sedan sätta fröplåster på de viktigaste punkterna. Beroende på var punkterna sitter kan det bli upp till fem plåster i varje öra. För bästa effekt aktiverar du dessa genom ett lätt tryck flera gånger per dag. Är du försiktig med plåstren kan de sitta upp till en vecka.

Jag kombinerar gärna övriga enskilda sessioner med öronakupressur.

30 minuter 450 kr (Betalas via Klarna.)
Jag tar emot dig på Room for Recovery, Smörhålevägen 3, Kungsbacka.
OBS! Vissa dagar finns hund i lokalen.

Varmt välkommen!


Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.