Energy Flow Breathing & Gong

Vi inleder stunden med en andningsmeditation för du lättare ska kunna landa in i lugnet. Vi fortsätter sedan med Energy Flow Breathing, en kombination av en särskild andningsteknik och specifika kroppspositioner. Detta ger upphov till skakningar som hjälper dig att släppa spänningar i såväl kropp som själ. Därefter väntar en längre vila då du bäddar in dig i filtar och låter gongens mjuka ljud och vibrationer föra dig ner i djup och helande avslappning. Vi avslutar med en stund av reflektion.

Din investering är 350 kr.
Vi ses på Room for Recovery, Smörhålevägen 5, 434 42 Kungsbacka

Varmt välkommen!
Anna Mårts & Jennie Jungersten

Anpassning till restriktioner kring Covid-19:
- Vi följer Folkhälsomyndighetens beräkningsmodell och har därmed max 6 deltagare i gruppen.
- Vill du kan du ta med egen matta, filtar och bolster.
- Vi ber dig vara extra uppmärksam på symtom och avboka din plats vid minsta känning. Samma sak gäller givetvis för oss. Skulle vi känna av något ringer vi runt till alla deltagare och ställer in..
- Under denna period bjuder vi heller inte in till någon te-stund efter sessionens slut.
Låt oss ta hand om varandra.

Klarnas regler för betalning:
En Klarna-betalning kan göras tidigast 28 dagar innan tjänsten. Innan dess visas inte betalningsmöjligheten utan du får istället ett mail när möjligheten att betala finns. Du har då 2 dygn på sig att initiera en betalning för att behålla bokningen annars avbokas du automatiskt. Pengar dras inte förrän efter tjänsten är utförd.

Söndag 7 mars kl 10.00-11.30

Söndag 14 mars kl 10.00-11.30